Lansăm stagiul de practică ALL IN by The Markers, iar anul 2023 va fi dedicat studenților din anul al II-lea  de la Facultatea de Marketing din cadrul ASE.  

La The Markers, suntem încă din 2013 ALL IN pentru tot ceea ce ține de marketing-ul digital dedicat succesului afacerilor partenerilor noștri. Suntem o echipă veselă și ambițioasă, o echipă tânără, dar experimentată, o echipă în care orice coleg se simte bine, degajat și motivat să evolueze profesional, dar și personal.

Mereu suntem ALL IN pentru atragerea celor mai implicați și devotați noi colegi, mereu suntem ALL IN pentru dezvoltarea acestora, mereu ALL IN pentru noi și pentru clienții noștri.  

Potul e pe masă, iar cei mai buni jucători sunt invitați să dea tot ce e mai bun. Știi că ai o mână bună? Trimite-ne până pe 25 martie ⏳, la adresa contact@themarkers.ro CV-ul tău, însoțit de o scrisoare de intenție cât mai creativă

Dintre aplicanți, vom selecta 6 participanți care vor avea posibilitatea să lucreze alături de noi timp de o lună, să fie implicați în training-uri dedicate și care vor avea posibilitatea să își etaleze aptitudinile și cunoștințele pentru clienți reali. Mai mult? 2 dintre participanți vor putea face parte mai departe din echipa The Markers, ca angajați