La Let’s Do It, Romania! credem că orice om are puterea de a aduce un impact pozitiv în comunitatea lui, iar majoritatea acțiunilor pe care noi le desfășurăm sunt realizate cu ajutorul voluntarilor.
În cei 12 ani de activitate, aproximativ 2 200 000 de voluntari au rezonat cu misiunea noastră, de a lupta împotriva deșeurilor depozitate iresponsabil în natură, și ni s-au alăturat.

Dacă și tu vrei o țară curată, hai alături de noi!

Experiența de lucru în organizarea proiectelor Let’s Do It, Romania! „dă bine” în viață, nu doar la CV.

În echipa centrală din București suntem o mână oameni cu ambiții mari și proiecte și mai mari, care vor să facă o schimbare pozitivă în România. Da, cu toții vrem mai bine, însă pentru a ajunge acolo avem nevoie de constanță, dedicare și mai ales pasiune. Dacă ai timp pe care vrei să îl aloci organizării de proiecte de mediu, dacă vrei să fii parte dintr-o echipă de oameni faini și vrei să dai viață ideilor tale de protejare a mediului, accesează formularul și completează-l:

Formular inscriere voluntari

Vrem să te cunoaștem pentru a lucra împreună! În funcție de disponibilitatea ta, putem găsi cu siguranță echipa în care să îți poți aduce contribuția.

Dacă timpul nu e de partea ta, continuă să faci schimbări pozitive mici zi de zi în jurul tău și vei vedea efectele. Fii cu ochii pe paginile noastre pentru următoarele evenimente!

Link catre: Instagram, FB, Site, LikedIn, Twitter

Let’s Do It, Romania!