💼 Cine suntem?
Procter & Gamble este cea mai mare companie de Fast-Moving Consumer Goods (FMCG) din lume. Compania deține peste 60 de mărci ce sunt livrate către 5 miliarde de consumatori și concurează în 160 de piețe. P&G a intrat pe piața din România în 1994, deținând mărci că Always, Pampers, Pantene, Head & Shoulders și Lenor. Astăzi, România este o piață cheie în Europa de Sud-Est, cu sediul local în București. Perspectiva, inovația și pasiunea echipelor talentate din P&G, ne-au ajutat să creștem într-o companie globală care este guvernată responsabil și etic, deschisă și transparentă și care susține cauzele bune și protejează mediul. Acesta este un loc în care poți fi mândru să lucrezi și să faci ceva care contează.

🔎 Ce căutăm?
📌 Ești student la licență sau master și trebuie să participi la programul de practică obligatoriu din cadrul facultății.
📌 Ai cunoștințe avansate de limba engleză;

📌 Dorești să înveți și să dezvolți noi abilități.

🎁 Ce oferim?
Stagiul de Practică se va desfășura în perioada 3 – 28 Aprilie 2023, cu program flexibil & hibrid.
Vei:

✅ dobândi cunoștințe practice aplicabile în în timpul studiilor și al carierei viitoare;
✅ înțelege mai bine specificațiile departamentului din care vei face parte și cum arată o zi obișnuită de muncă pentru un angajat P&G;

✅ avea acces la lideri din P&G si la perspectiva lor privind dezvoltarea profesională și cum poți avea success într-o companie multinațională.

În P&G ne bazăm pe colaborare și muncă de echipă, iar acest lucru va fi observat și în stagiul de practică. Studenții vor fi împărțiți în echipe pentru a lucra la un proiect comun, specific departamentului din care vor face parte. Fiecare echipă va fi coordonată de un manager din departament ce va avea ca scop principal îndrumarea studenților, oferirea de informații valoroase și de soluții reale din business pentru proiectul studenților.

🤔 Ce trebuie să faci?
Accesează: bit.ly/42cgCsJ și completează formularul de aplicație. Apoi, vei primi informații cu privire la 2 teste online care sunt o parte esențială în procesul nostru de înscriere. Rezultatele obținute vor fi valabile timp de 12 luni, astfel, dacă vei dori să aplici la alte oportunități oferite de P&G, nu va trebui sa mai sustii încă o dată aceste teste. Mai multe detalii despre teste poți regăsi pe pagina noastră de cariere, la secțiunea Hiring Process.

Studenții pot aplica la stagiile de practică, până la data de 27 Martie. Studenții trebuie sa selecteze Departamentul de Marketing în formularul de aplicație.