Oportunitate stagiu de practică pentru studenții și masteranzii Facultății de Marketing

Cine suntem?
Digital Star este una dintre cele mai premiate agenții digitale din România, cu premii pentru creativitate și eficiență la mai multe festivaluri naționale și internaționale. Întreaga agenție este formată din oameni foarte pasionați de ceea ce fac, care pun creativitatea la lucru pentru obiectivele de business ale clienților.
Mai multe detalii despre noi și portofoliul nostru aici https://digitalstar.ro
Ne găsiți și pe Facebook aici: https://facebook.com/digitalstar.ro sau aici: https://facebook.com/groups/digital.romania/

În prezent, departamentul de Social Media și Community Management pentru care avem deschis stagiul de practică este alcătuit din 23 de persoane și suntem în continuă creștere.

Ce căutăm?
3 studenți pasionați de Influencer Marketing și de Content writing.
Persoane organizate și responsabile, care vor să învețe flow-ul dintr-o agenție, în cadrul acestui departament (Social Media & Community Management).

Ce oferim?
Adeverință de practică;
Program flexibil în funcție de orarul de la facultate => lucrăm remote (de acasă/ terasă/ prieteni) – important este ca toate task-urile să fie îndeplinite în deadline-urile stabilite împreună.

Ce trebuie să faci?
Trimite un CV până pe 29 februarie 2024 la corina@digitalstar.ro, împreună cu motivul pentru care vrei să fii parte din echipă și atașează o recomandare din partea unui profesor.

Mult succes!